Гармаш: У політгрупі ТКГ нав’язували план ОРДЛО в порушення “Мінська”

 

На засіданні робочої групи з політичних питань у Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході України нав’язувалося обговорення плану ОРДЛО у порушення Мінських угод.

Про це у вівторок, 2 березня, заявив представник Донеччини в ТКГ, журналіст Сергій Гармаш у фейсбуці.

“За весь час сьогоднішніх консультацій (а я пішов хвилин за десять до закінчення цього фарсу) представник Росії говорив секунд 30. Найбільше мовив модератор від ОБСЄ посол Морель. Навіть більше, ніж земляки з російськими паспортами. Тиснув, щоб ми обговорювали план ОРДЛО. Хоча ОРДЛО не є членом ТКГ і це пряме порушення Мінських угод…”, – наголосив Гармаш.

Він зазначив, що сьогодні на засіданні робочої групи з політичних питань активізувалися у висловлюванні своєї думки “експерти” з ОРДЛО, які взагалі не входять до Тристоронньої контактної групи.

“У Мінському процесі “прорив”! Сьогодні на засіданні робочої групи з політичних питань заговорила спочатку “експерт” ОРДО Мая Пирогова, потім і “експерти” з Луганська. До цього, чотири засідання “експерти ОРДЛО” були присутні, але мовчали. І ось вони заговорили! На початку було слово…”, – іронічно зауважив Гармаш.

Читайте також:
В Україні багато “внутрішніх ворогів”, які не служать інтересам народу, – Кравчук

Україна не відмовлятиметься від Мінських угод, – Резніков

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна