Поліція прийшла в офіс фундації DEJURE, яка виступає співорганізатором акції щодо звільнення Стерненка

 

Фундації DEJURE повідомила, що до їхнього офісу намагається потрапити Національна поліція.

Про це повідомив співзасновник організації Михайло Жернаков у п’ятницю, 26 лютого.

“Щонайменше 5 співробітників поліції намагаються потрапити до нашого офісу. Офіційні причини дві: хочуть поговорити з Роман Маселко та скористатись нашим туалетом. Неофіційні причини наразі невідомі. Нагадаємо, все це відбувається за день до акції “Справедливість Стерненку — справедливість усім!”, співорганізаторами якої ми виступаємо”, – написав Жернаков.

Як видно зі стріму, співробітники поліції таки потрапили в офіс та зачитують процесуальний документ. На місці присутні Роман Маселко та Віталій Шабунін.

Додамо, що фундація DEJURE — це аналітичний центр прямої дії, створений у 2016 році для сприяння розвитку правовладдя (верховенства права) та реформ у сфері правосуддя в Україні.

Читайте також:
Робоча група з питань правосуддя, сформована Зеленським – це люди зі старої системи, які вже провалили судову реформу, – Маселко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна