В Україні запустили онлайн-систему “е-Ветеран”

 

Міністерство у справах ветеранів України презентувало новостворений ветеранський ресурс – систему інформаційних сервісів “е-Ветеран”.
Відтепер отримати інформацію про санаторно-курортні заклади і суб’єкти надання послуг із психологічної реабілітації, які працюють з ветеранами, буде легко – за допомогою ПК, ноутбука чи звичайного смартфона.

Про це повідомила в середу, 24 лютого, пресслужба Мінветеранів.

Ветеранський ресурс “е-Ветеран” – це інформаційний онлайн довідник про доступну в Україні психологічну допомогу ветеранам та членам їхніх родин. Довідник розроблений за підтримки Координатора проєктів ОБСЄ в рамках співпраці з Мінветеранів.

За словами міністра у справах ветеранів України Юлії Лапутіної, сервіс створений ветеранами для ветеранів і про ветеранів. Удосконалити систему допоможуть відгуки користувачів.

“Закликаю ветеранів до комунікації та зворотного зв’язку. Давайте разом покажемо приклад державно-суспільного партнерства, яке зміцнить нашу ветеранську спільноту і покращить якість ветеранських послуг”, – сказала Юлія Лапутіна.

Міністр також подякувала Офісу ОБСЄ в Україні та Координатору проєктів ОБСЄ в Україні послу Генріку Вілладсену за підтримку цього проєкту.

Читайте також:
У Мінветеранів назвали кількість людей в Україні зі статусом УБД

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна