Укроборонпром уклав контракт із Пакистаном щодо ремонту танків на понад $85 млн

 

“Укроборонпром” уклав контракт із Пакистаном щодо ремонту парку танків Т-80УД на загальну суму $85,6 млн.

Про це в понеділок, 22 лютого, повідомила пресслужба “Укроборонпрому”.

Згідно з повідомленням, у рамках міжнародної виставки озброєнь IDEX-2021, яка наразі триває в ОАЕ, відбулося укладення контракту між “Укроборонпромом” і Пакистаном на ремонт парку танків Т-80УД на загальну суму $85,6 млн.

Це перший контракт концерну з Пакистаном у 2021 році.

За словами голови “Укроборонпрому” Юрія Гусєва, сторони також обговорили нові замовлення на постачання у Пакистан двигунів 6 ТД і 6 ТД2.

Також відбулась зустріч Гусєва з віцепрем’єр-міністром ОАЕ Мансуром бін Заєд аль-Нахаяном. Під час зустрічі було обговорено стан реалізації спільних проєктів і визначили пріоритетні напрями майбутньої співпраці.

“Найближчим часом на нас очікує активізація двосторонньої військово-технічної співпраці між Україною та ОАЕ”, – сказав Гусєв.

У пресслужбі також відзначили, що українська делегація досягла низки попередніх домовленостей з Об’єднаними Арабськими Еміратами, Саудівською Аравією та Йорданією у сферах високоточної зброї, безпілотних платформ, космічних технологій, ремонту авіадвигунів тощо.

Читайте також:
В Абу-Дабі стартувала військова виставка. Від України – “Нептун”, “Вільха”, танки, дрони й інше

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна