Військові під Кримом відпрацювали знищення ворожих ударних БПЛА

 

На Херсонщині Збройні сили провели тренування з виявлення повітряних цілей та знищення ударних безпілотних апаратів умовного повітряного противника.

Про це повідомляє пресцентр Командування Об’єднаних сил ЗСУ вранці в четвер, 18 лютого.

Зазначається, що тренування провели за наказом командувача Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва.

Мета – вдосконалення готовності підрозділів виконувати завдання за призначенням.

“Розрахунки зенітно-ракетних комплексів “Оса-АКМ” вчасно здійснили марш на стартові позиції, розгорталися на місцевості, виявляли, класифікували та супроводжували умовні повітряні цілі. Цього разу це були ударні безпілотні летальні апарати. При їх підході на дистанцію ураження – вони були умовно знищені розрахунками ЗРК” , – цитує Наєва його пресслужба.

За його словами, тренування пройшло в умовах моделювання повітряної обстановки з практичним відпрацюванням дій операторів систем управління зброєю.

“Військовослужбовці вчергове відпрацювали алгоритм дій з бойового застосування зенітно-ракетних комплексів під час відбиття атаки противника, а також продемонстрували свої навички та вміння будувати багаторівневу систему протиповітряної оборони в районі виконання бойових завдань”, – підкреслив командувач.

Як інформувала “Новинарня“, танкісти під Кримом відпрацювали дії під час ймовірного прориву ворога.

Читайте також:
ЗСУ під Кримом тренувалися за допомогою спеціального програмного забезпечення “Віраж-Планшет”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна