На Миколаївщині морська авіація ВМСУ тренувалася евакуйовувати потерпілих. ФОТО

 

У Миколаївській області морська авіаційна бригада Військово-Морських сил ЗС України провела чергову льотну зміну, під час якої льотчики відпрацьовували евакуацію потерпілих з суходолу і води, а також парашутне десантування особового складу.

Про це в середу, 17 лютого, інформує пресслужба ВМСУ.

“Особливу увагу ми приділяємо підготовці молодого льотного складу, який тільки приступив до виконання обов’язків в якості командирів екіпажу. Перерви негативно впливають на рівень підготовки льотчиків, тому ми постійно підтримуємо рівень навченості”, – зазначив заступник командира бригади майор Родіон Козаков.

До тренувань були залучені екіпажі вертольотів Мі-8, Мі-14 та Ка-226, а також літаків Ан-26. Під час десантування були використані нові парашутні системи.

ВМСУ Миколаївщина 1 ВМСУ Миколаївщина 7 ВМСУ Миколаївщина 2 ВМСУ Миколаївщина 3 ВМСУ Миколаївщина 4 ВМСУ Миколаївщина 5 ВМСУ Миколаївщина 6 ВМСУ Миколаївщина 8 ВМСУ Миколаївщина 9 ВМСУ Миколаївщина 10 ВМСУ Миколаївщина 11 ВМСУ Миколаївщина 12 ВМСУ Миколаївщина 13 ВМСУ Миколаївщина 14 ВМСУ Миколаївщина 15 ВМСУ Миколаївщина 16
<
>

Читайте також:
“Вірний завжди”. Контрадмірал Михайло Остроградський: невідомий будівничий флоту незалежної України


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.