У Росії бойовика “ЛНР” підозрюють у жорстокому вбивстві та пограбуванні

 

У російському Воронежі поліція затримала 31-річного бойовика так званої “ЛНР” Артема Селютіна.

Як інформує “Еспресо” із посиланням на росЗМІ, чоловіка підозрюють у жорсткому вбивстві з метою заволодіння цінними речами.

Воронезький суд відправив його під варту до 2 квітня. Розпочато розслідування.

Селютін прибув до Воронежа й напав на 47-річну вчительку, яка поверталася з роботи. Вона отримала не менше восьми ударів ножем в голову, шию і груди, і померла на місці. Злочинець викрав її телефон і гроші.

Під час слідчих дій з’ясувалося, що бойовик Селютін також може бути причетним до інших тяжких злочинів.

За місцем його проживання правоохоронці виявили речі, які були викрадені з будинку вбитого в окупованому росіянами українському місті Луганськ подружжя.

“Підозрюваний і два його спільника пограбували, вбили літнє подружжя, після чого підпалили їх будинок і зникли на території Росії. Усіх трьох учасників злочинної групи затримано”, – йдетьс яв повідомленні.

31-річний Артем Селютін внесений у базу “Миротворець”. Там зазначається, що він – бойовик незаконних збройних формувань, воював на стороні російських окупантів на тимчасово окупованій території України.

Читайте також:
Бойовик “ДНР” підірвався в Москві на привезеній з Донбасу гранаті

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна