“За кількасот метрів від лінії зіткнення”: Банкова прозвітувала про візит Зеленського на Донбас. ФОТО

 

Під час робочої поїздки у Донецьку область президент України Володимир Зеленський відвідав передову в зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Про візит на фронт повідомила в четвер пообіді, 11 лютого, пресслужба офісу президента.

Зазначається, що Зеленський ознайомився з “оперативною ситуацією за кількасот метрів від лінії зіткнення та поспілкувався з військовослужбовцями”.

Зеленський в ООС на Донбасі, фото пресцентру ОП

“Важливо, що вищий офіцерський склад перебуває на передовій. Ми говорили з Головнокомандувачем Збройних сил Русланом Хомчаком, щоб відбувалася ротація вищого офіцерського складу. Щоб вони постійно відвідували наших хлопців і дівчат на передовій”, – цитує президента його пресслужба.

Зеленський в ООС на Донбасі, фото пресцентру ОП

Військові 503-го окремого батальйону морської піхоти подарували главі держави пам’ятний значок – коїн, на знак того, що “вони завжди готові прийти на допомогу, завжди йому раді та вважають другом”.

В ОП додали, що Володимир Зеленський вручив військовим державні нагороди та цінні подарунки.

Як видно зі світлин, які поширив пресцентр ОП, військові продемонстрували президенту докази російської збройної агресії.

Західні дипломати на Донбасі Зеленський ООС Донбас 3 Зеленський ООС Донбас 2 Зеленський ООС Донбас 1 Зеленський ООС Донбас
<
>
Фото: ОП

Підкреслимо, що візит Володимира Зеленського відбувається на тлі загострення в районі проведення ООС – в четвер, 11 лютого, внаслідок снайперського обстрілу загинув солдат Олександр Глушко.
Це четверта бойова втрата ОС протягом лютого 2021 року.

Читайте також:
Зеленський разом із послами країн G7 приїхав на Донбас

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна