У Куршавелі розбився цивільний вертоліт, є загиблі

 

У французьких Альпах на гірськолижному курорті Куршавель розбився цивільний вертоліт, внаслідок чого загинуло дві людини. Ще три людини були травмовані.

Про це у вівторок, 9 лютого, повідомили в префектурі департаменту Савойя у твіттері. Повідомлення про катастрофу надійшло від свідка близько 17 години 9 лютого.

Катастрофа сталася між озером Розьер і горою Дент-дю-Віллар на висоті 1900 метрів.

На його борту перебувало п’ятеро осіб. У результати інциденту двоє осіб загинули, троє отримали важкі поранення.

Місцева влада заявила, що велика кількість співробітників служб екстреної допомоги було направлено на місце аварії після того, як був запущений план SATER – пошуково-рятувальна операція для жертв авіакатастрофи.

Рятувальники дісталися до місця катастрофи приблизно через годину. Один з поранених потребував негайної допомоги.

Як пише “Європейська правда” з посилання на місцеві ЗМІ, вертоліт належить президенту асоцації торговців курорту Тарантез, власнику магазинів Патріку Лепейдрі.
Він також був одним з п’яти людей на борту, отримав травми і у важкому стані був госпіталізований у лікарню Гренобля. Причини катастрофи поки з’ясовуюються.

Нагадаємо, що у грудні 2020 року в Альпах розбився вертоліт з шістьма людьми на борту. Катастрофа забрала життя п’ятьох людех. Під час польоту команда виконувала рятувальну операцію.

Читайте також:
Голову СБУ Баканова помітили на дорогому французькому курорті в Альпах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна