Нову вулицю у Львові назвуть іменем загиблого “кіборга”-десантника

 

Одну з вулиць в новому мікрорайоні Львова назвуть іменем “кіборга” з 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Героя України Ігоря Зінича.

Про це йшлося під час зустрічі директора Будинку воїна офіцера-десантника Олега Височанського та міського голови Львова Андрія Садового, передає пресцентр 80-ї бригади.

Військові пропонують, аби на честь Ігоря Зінича назвати одну із нових вулиць міста.

“Ми б не хотіли називати старі вулиці іменами нових Героїв. У нових кварталах є нові вулиці, які можна перейменовувати. Нова історія України, нові Герої, тому мають бути нові вулиці, нові мурали, інсталяції”, — розповів він.

Мер міста зазначив, що у межах розвитку нових мікрорайонів Львова можна знайти оптимальний варіант.

“Дякую за вашу пропозицію. В нас є така традиція, що ми кожного року до Дня міста, яке святкуємо у травні, даємо назву тій чи іншій вулиці. Тому дуже гідна буде пропозиція, щоб ми назвали вулицю на честь Ігоря Зінича. В нас поки що не так багато нових вулиць. Є проєктовані вулиці, які можемо готувати до нової назви”, – зазначив мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що у Львові День міста відзначають у першу суботу травня.

Читайте також: 
Вулицю в Тернополі назвуть на честь загиблого розвідника Михайла Цимбалістого

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна