Біля Криму ЗСУ й СБУ провели навчання з протидії диверсійно-розвідувальним групам

 

У Херсонській області підрозділи південного угрупування військ, що підпорядковане Командуванню об’єднаних сил ЗСУ, спільно з координаційною групою антитерористичного центру при УСБУ провели комплексне тренування з виявлення диверсійно-розвідувальних груп умовного противника та недопущення вчинення ним терористично-диверсійних атак на об’єкти критичної інфраструктури.

Про це повідомила служба зв’язків з громадськістю КОС ЗС України.

Як зазначив командир “кримського” угруповання Володимир Миронюк, завдання з підтримання бойової готовності та навченості армійців є пріоритетним серед покладених на них завдань з підтримання територіальної цілісності держави.

“Особовий склад добре справився з усіма ввідними, що надходили, демонструючи високий рівень професійної майстерності”, – підсумував генерал-майор Миронюк.

Читайте великий репортаж “Новинарні“:
“Рожеві озера – колючі дроти”:
як десантники ЗСУ стережуть “нуль” на Кримському напрямку. ВЕЛИКИЙ РЕПОРТАЖ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна