ОПЗЖ ініціюватиме імпічмент Зеленському через блокування каналів Медведчука. ВІДЕО

 

“Опозиційна платформа – За життя” заявила, що ініціює імпічмент президенту Володимиру Зеленському після блокування телеканалів 112 Україна, NewsOne і ZIK.

Про це з трибуни Верховної Ради заявив в середу, 3 лютого, народний депутат і співголова партії  Вадим Рабинович.

“Сьогодні вночі (а чорти завжди діють вночі) вперше за всю історію існування незалежної України було відключено відразу три провідні телеканали… Існування демократичної незалежної України під загрозою… Ми ініціюємо процедуру імпічменту президента Зеленського, який познущався з виборців, із країни”, – сказав Рабінович,

“Сьогодні фашизм в нашій країні отримав свій колір — зелений” — додав він.

Депутат також анонсував “надзвичайний з’їзд партії”, який визначить їхні “подальші кроки”.

Виступ Рабинович завершив словами із радянської пісні “Священная война”. Він відійшов від трибуни, наспівуючи: “Вставай, страна огромная”.

Як інформувала “Новинарня“, ввечері 2 лютого президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради нацбезпеки і оборони щодо запровадження санкцій щодо соратника Медведчука – нардепа від “ОПЗЖ” Тараса Козака та щодо групи телеканалів із “пулу Медведчука”, які транслюють російську пропаганду – “112 Україна”, NewsOne, ZIK. Підставою для цього став закон України “Про санкції” та постанова Верховної Ради від жовтня 2018 року.
Після 23-ї години оператори кабельних мереж почали відключати трансляцію цих каналів.

Читайте також:
Голова НСЖУ Томіленко став на захист заблокованих телеканалів Медведчука

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна