У Первомайську горить “Епіцентр”: пожежу локалізували, підпалювача затримали

 

У Первомайську Миколаївської області в одноповерховій будівлі торгового центру “Епіцентр” виникла пожежа на площі приблизно 800 квадратних метрів.

Займання сталося у вівторок, 2 лютого, о 12:58, передає пресцентр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

“Попередньо жертв та постраждалих немає”, – йдеться у повідомленні.

До гасіння залучено 10 осіб та дві одиниці техніки ДСНС. Додатково направлено 12 осіб та чотири одиниці техніки ДСНС.

Станом на 14:37 пожежники локалізували пожежу.

Поліція повідомила, що чоловіка, який підпалив торговий центр, наразі затримано.

“Встановлено, що 37-річний чоловік прийшов до торгівельного центру з ножем та сокирою. У відділі лако-фарбових товарів почав розливати займисті рідини. Один із охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, та підпаливши приміщення, кинувся тікати”, – йдеться в повідомленні пресцентру поліції Миколаївської області.

Інші охоронці разом із співробітниками поліції охорони наздогнали та затримали зловмисника у дворах, де ще один із працівників отримав удар сокирою. На місце події охоронці викликали поліцейських.

Фото: УНІАН

“Наразі злочинець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, доставлений до Первомайського управління поліції”, – додали в поліції.

Слідчими розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 “Умисне знищення або пошкодження майна” та ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 “Замах на вбивство”.

Читайте також:
Пожежа в Харкові: директора пансіонату і ще трьох осіб затримали

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна