Під Сумами резервісти тренувалися влучно стріляти

 

У Сумській області на загальновійськовому полігоні тероборонівці покращували вміння зі стрільби під час “Єдиного стрілецького дня”.

Про це в понеділок, 1 лютого, повідомляє АрміяInform.

“Проведення таких заходів не тільки сприяє навченості воїнів територіальної оборони, а й нагадує жителям Сум про відповідальне ставлення до свого громадянського обов’язку”, – розповів заступник військового комісара з тероборони Сумського обласного територіального центру комплектування та соцпідтримки полковник Сергій Кир’ян.

Водночас із виконанням вправ зі стрільб з автомата й пістолета, збирання та розбирання зброї присутні також вивчали тактичну медицину, засоби військового зв’язку тощо.

“Ми в резерві вже третій рік, у 2018 році підписали контракт. Спочатку я, згодом і дружина Анна. Вирішили, що потрібно навчатися. Відвідуємо разом усі збори, раніше майже щомісяця, тепер в умовах карантину трохи рідше”, – розповів Костянтин Сінянський.

Читайте також:
Тероборону на Тернопільщині почали готувати за стандартами НАТО

В Україні не буде окремих військ територіальної оборони, – генерал Баргилевич

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна