Під Мар’їнкою російський снайпер пошкодив камеру спостереження

 

Російсько-окупаційні війська станом на полудень вівторка, 26 січня, двічі порушили режим припинення вогню на Донбасі. Внаслідок снайперського пострілу була пошкоджена камера спостереження.

Як передає “Новинарня“, про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони Михайло Шаравара.

“Від початку поточної доби, станом на 12:00, на Донецькому напрямку зафіксовано два порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ”, – зазначив він.

Зокрема, неподалік Авдіївки ворог відкривав вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберного кулемета, а в районі Мар’їнки діяв ворожий снайпер. Унаслідок снайперських пострілів противника пошкоджена камера спостереження.

За словами речника, бойових втрат серед українських підрозділів немає. Воїни Збройних сил України надали адекватну відповідь на обстріли противника.

Читайте також:
Перед вбивством військового 56-ї бригади окупанти розстріляли камери відеоспостереження на позиції, – “ПЖ”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна