Із Харкова до госпіталів Києва та Вінниці евакуювали поранених бійців ЗСУ

 

Із Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, розташованого в Харкові, у вівторок, 26 січня, здійснили планову медичну евакуацію двох поранених та одного хворого військовослужбовця.

Армійці доправлені до медзакладів Києва та Вінниці, інформує пресслужба командування Медичних сил ЗСУ в фейсбуці.

“Військовослужбовці проходили лікування у Харкові, де військові лікарі стабілізували їх стан та підготували до наступного етапу лікування”, – йдеться в повідомленні.

Реанімаційно-операційним літаком Повітряних Сил Збройних сил України Ан-26 “ВІТА” двоє поранених та один хворий військовослужбовець прибули до військового аеродрому.

Поранених військовослужбовців спеціалізованим транспортом доправили до Національного військово-медичного клінічного центру “ГВКГ” у Києві.

Хворого армійця для подальшого лікування направлено до Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону у Вінниці.

Українські воїни розміщенні у відділеннях центрів та проходять діагностичне обстеження з метою подальшого призначення відповідного лікування.

За словами військових медиків, стан здоров’я одного військовослужбовця важкий стабільний, інших – середньої важкості.

Читайте також:
Поранений на Луганщині військовий у свідомості, але стан стабільно важкий, – медики

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна