У Харкові суд відправив під арешт орендаря пансіонату для стареньких, що згорів

 

Орендаря харківського будинку для літніх людей “Золотий час”, де під час пожежі загинули 15 осіб, взяли під варту на 60 діб без права внесення застави.

Таку ухвалу щодо В’ячеслава Кравченка оголосили в Київському райсуді Харкова в суботу, 23 січня, передає “Укрінформ“.

За рішенням суду, підозрюваний перебуватиме під вартою до 21 березня.

Наразі розпочинається засідання щодо обрання запобіжного заходу дружині В’ячеслава Кравченка – Ользі Кравченко, яка, за даними слідства, керувала згорілим закладом.

Під час засідання захист Кравченка заявив, що той здавав у суборенду будинок дружині, і саме вона має відношення до функціонування закладу.

Як повідомляла “Новинарня“, вдень 21 січня у Харкові сталася пожежа у двоповерховому житловому будинку на вул. Нижня Гиївська, 150-б, що був переобладнаний під заклад для людей похилого віку “Золотий час”. Вікна в будинку були заґратовані. В пожежі загинули 15 осіб, що жили в цьому закладі. 18 пожильців врятовані. Після пожежі директор закладу і ще троє осіб були затримані.
За даними Харківської ОДА, заклад для літніх людей, де сталася трагедія, не значиться в жодному реєстрі.
У зв’язку з трагедією в Харкові 23 січня оголошено жалобу в усій Україні.

Читайте також:
Нормандську зустріч радників перенесли через пожежу в Харкові, – ОП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна