Коронавірус у ЗСУ: за добу захворіло менше людей, ніж одужало

 

Станом на ранок 23 січня у Збройних силах України на COVID-19 хворіє 751 людина, кількість активних випадків захворюваності впродовж доби скоротилася на три.

Про це йдеться у зведенні Командування медичних сил ЗСУ.

Всього за час епідемії у війську одужали 14 432 особи (+54 за добу), летальних випадків – 39.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, за весь період епідемії в Збройних силах зафіксували 15 222 випадки коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

За минулу добу в армії зареєстрували 51 новий випадок захворюваності на COVID-19.

Із них до закладів охорони здоров’я госпіталізували 13 осіб: у ВМКЦ Північного регіону – двох військовослужбовців, у Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” – одного військовослужбовця та одного працівника ЗСУ, у Білоцерківський, Миколаївський, Мукачівський, Деснянський та Запорізький військові госпіталі та 66-й військовий мобільний госпіталь – по одному військовому, в Чаплинську ЦРЛ – військовослужбовця та працівника ЗСУ і в Богородчанську ЦРЛ – одного працівника ЗСУ.

Як зазначають в КМС, стан здоров’я всіх пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома перебувають 46 людей, найбільше – на Київщині (шестеро військових та двоє працівників ЗСУ) і в Одеській області (семеро військовослужбовців та один працівник ЗСУ).

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) в ЗСУ перебуває 128 осіб.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна