Росія прислала нового командира для свого 1-го армійського корпусу на Донбасі

 

Російське командування призначило та прислало на тимчасово окуповану територію Донецької області нового командира для свого 1-го армійського корпусу.

Про це в п’ятницю, 22 січня, повідомило Головне управління розвідки МОУ. 

“Продовжується ротація російських кадрових офіцерів на посадах командного складу оперативного угруповання російських окупаційних військ. На цьому тижні прийняв посаду новопризначений командир 1 армійського корпусу”, – йдеться у повідомленні розвідників.

Як зазначається у зведенні ГУР, 17 січня в ОРДЛО працюють комісії зі складу командувань, штабів ЗС РФ.

“Під контролем цих комісій з 18 по 22 січня у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК, за єдиним планом оперативної та бойової підготовки ЗС РФ, проведено тиждень бойової та мобілізаційної готовності з приведенням окремих підрозділів у вищі ступені бойової готовності”, – додали в ГУР.

Нагадаємо, 1-й армійський корпус підпорядковується командуванню в місті Новочеркаськ Ростовської області (Південний військовий округ ЗС РФ). Штаб корпусу – в окупованому Донецьку.

Читайте також:
Бойовики використовують позиції ЗСУ як цілі під час артилерійських стрільб, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна