На Тернопільщині армійця підозрюють у привласненні військового майна

 

Правоохоронці підозрюють армійця з Тернопільщини у привласненні військового майна на суму 287 тисяч гривень.

Про це повідомила пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

За процесуального керівництва військової прокуратури Тернопільського гарнізону 18 січня 2021 року повідомлено про підозру начальнику зв’язку – командиру взводу зв’язку однієї з військових частин за фактом привласнення військового майна (ч. 3 ст. 410 КК України).

“У грудні 2019 року вказаний військовослужбовець привласнив 12 радіостанцій портативних спеціального призначення Motorola DP 4400, три радіостанції портативних спеціального призначення Motorola DP 4800 та ноутбук Dell, якими розпорядився на власний розсуд. Своїми діями він завдав державі 287 тисяч гривень збитків”, – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснює Територіальне управління ДБР, розташоване у  Львові.

Санкція частини третьої статті 410 Кримінального кодексу країни передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до 12 років.

Читайте також:
СБУ затримала на хабарі начальника управління ДФС у Тернопільській області

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.