Байден прибрав із кабінету кнопку, якою Трамп замовляв собі колу на срібній таці

 

Президент США Джо Байден прибрав зі свого столу Resolute в Овальному кабінеті кнопку, за допомогою якої його попередник Дональд Трамп замовляв собі кока-колу.

Про це в четвер, 21 січня, повідомило видання The Hill.

Видання зазначає, що на фотографіях президента Байдена, зроблених у четвер у Білому домі вже не видно ту червону кнопку.

За президентства Трампа такий пристрій встановили для безперебійного доступу до напою. При натисканні викликали співробітника, який подавав напій президенту на срібному підносі.

Зазначається, що Трамп регулярно вживав 12 банок дієтичної коли на день.

Колишній помічник Білого дому Кріс Сімс написав у своїй книзі “Команда гадюк”, яка вийшла 2019 року, що Трамп також використовував червону кнопку, щоб пожартувати над відвідувачами, вдаючи, що це ядерна кнопка.
“Зненацька він натиснув кнопку. Не знаючи, що робити, гості дивляться один на одного з піднятими бровами. За кілька хвилин до кімнати увійшов офіціант, несучи на срібній таці склянку, наповнену дієтичною колою, і Трамп вибухнув від сміху”, – написав Сімс.

Як повідомляє видання, попри те, що Байден, ймовірно, позбувся кнопки, він, як зазначається, має схожий смак у напоях.
Організатор харчування, який працював з ексвіцепрезидентом, минулого року розповів The Washington Post, що Байден мав у себе запаси Coke Zero.

Читайте також:
Байден: Я буду президентом усіх американок і американців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна