Як вибрати холодильник для дому: покроковий гайд ℗

 

Ергономічний і надійний холодильник — один із найважливіших об’єктів на кухні. Він потрібен для зберігання готової їжі, продуктів у сирому вигляді, а також різноманітних заморожених заготовок.

Щоб обрати універсальний девайс, який охолоджує й заморожує, потрібно дотримуватися особливого алгоритму. Пропонуємо увазі читачів покроковий гайд, який допомагає знайти холодильник з оптимальним набором характеристик.

Крок 1: вибір виробника

Уникнути проблем у пошуку ідеальної моделі допомагає грамотний підхід. Він передбачає вибір виробника за трьома характеристиками.

  • Час існування. Оптимальний варіант — торгова марка, за плечима якої багаторічний досвід.
  • Ціна. Адекватна вартість та її відповідність якості — одна з ознак добросовісності виробника.
  • Виробнича політика. В пріоритеті: використання вторинної сировини, якість складників, захист техніки від різноманітних факторів ризику.

Крок 2: вибір типу холодильника

Холодильники класифікують на двокамерні й багатокамерні.

Моделі першого типу підходять для кухні малої або середньої площі. Завдяки вертикальному розташуванню камер, вони займають небагато вільного простору. Придбати двокамерні холодильники Bosch різного розміру можна тут https://www.moyo.ua/bt/kbt/holodilniky/bosch/.

Другий тип — оптимальне рішення для просторих квартир або приватних будинків. До нього належать багатодверні холодильники та пристрої формату «сайд бай сайд».

Крок 3: вибір моделі за ціною

Пошук холодильника в обмеженому ціновому діапазоні займає значно менше часу, ніж вибір моделі серед тисяч розробок з різних сегментів.

Якщо головною метою є придбання дешевого холодильного агрегата, прилади з преміум-сегменту можна навіть не розглядати. І, навпаки, якщо потрібен дорогий холодильник,  немає сенсу вивчати асортимент бюджетних рішень.

Крок 4: знайомство з підтримуваними технологіями

На третьому етапі варто ознайомитися з технологіями, які забезпечують ефективність холодильних агрегатів. Варто надавати перевагу тим пристроям, які підтримують корисні функції та технології:

  • суперохолодження та суперзаморожування;
  • VitaFresh (ідеальні умови зберігання продуктів з невеликим терміном придатності);
  • вентиляція MultiAirflow;
  • внутрішній клімат-контроль.

Також вітається наявність LED-дисплея. Адже саме він дозволяє без зайвих зусиль користуватися всіма доступними опціями.

Крок 5: вибір холодильника за показниками енергоспоживання

Вартість утримання та обслуговування холодильного агрегата напряму залежить від показників енергоспоживання. Чим більше електроенергії потрібно для забезпечення роботи пристрою, тим дорожче обійдеться його експлуатація.

Відповідно, щоб зекономити, варто обирати ті моделі, які належать до класу енергоефективності:

  • А,
  • А+,
  • А++.

Останній крок — вибір підходящого дизайну. Варто оцінювати візуальні характеристики за двома критеріями. По-перше, зовнішній вигляд має відповідати смакам користувачів. По-друге, холодильник повинен гармонійно вписуватися в інтер’єр кухні.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна