Росія перекинула на Донбас багато пального та БПЛА “Орлан-10”, – розвідка

 

Російська Федерація з початку січня 2021 року перекинула на тимчасово окуповану територію Донеччини й Луганщини понад 22 тис тонн пального, військове майно та безпілотні літальні апарати “Орлан-10”.

Про це у вівторок, 19 січня, повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

“З початку січня через неконтрольовані Україною ділянки кордону з Росії… доставлено залізничним транспортом понад 22 тис тонн пального, автомобільним транспортом завозились вантажі з військовим майном та безпілотні літальні апарати “Орлан-10”, – повідомили в ГУР.

Крім‌ ‌того,‌ ‌під‌ ‌виглядом‌ так званої‌ ‌”гуманітарної”‌ ‌допомоги‌ ‌від‌ ‌російських‌ ‌волонтерських‌ ‌організацій‌ ‌продовжується‌ ‌постачання‌ ‌окупаційним‌ ‌підрозділам‌ ‌матеріальних‌ ‌засобів‌ ‌військового‌ ‌призначення,‌ ‌у‌ тому числі‌, ‌елементи‌ ‌тактичного‌ ‌ спорядження,‌ ‌лазерні‌ ‌прилади‌ ‌спостереження‌ ‌та‌ ‌цілевказання, додали в ГУР.

Читайте також:
Бойовики використовують позиції ЗСУ як цілі під час артилерійських стрільб, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна