На Одещині в казармі побилися військові: один помер через два дні

 

На території військової частини в Одеській області після вживання спиртного військові посварилися та побилися. Один із армійців від отриманих травм помер у шпиталі.

Про інцидент повідомила у вівторок, 19 січня, пресслужба оперативного командування “Південь”.

Ситуація сталася 16 січня в Подільську Одеської області.

“В казармі однієї з військових частин між військовослужбовцями після вживання спиртних напоїв, виникла сварка, яка переросла в бійку, в ході якої одному з військовослужбовців спричинено тяжкі тілесні ушкодження, з якими його госпіталізовано спочатку до цивільної лікарні, а в подальшому – до військово-медичного клінічного центру. У військовому шпиталі від отриманих тяжких тілесних ушкоджень військовослужбовець помер 18 січня 2021 року“, – йдеться в повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження, тривають слідчі дії.

“Питання дисциплінарної відповідальності винних службових осіб буде прийнято за результатами службового розслідування”, – додали в ОК “Південь”.

Читайте також:
На Чернігівщині контрактник побив військового до розриву селезінки – отримав один рік в’язниці

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна