На Чернігівщині контрактник побив військового до розриву селезінки – отримав один рік в’язниці

 

У Чернігівській області контрактнику, який наніс співслужбовцю тяжке тілесне ушкодження (розрив селезінки), суд призначив один рік позбавлення волі.

Відповідне рішення ухвалив 18 січня 2021 року Прилуцький районний суд Чернігівської області.

“Старший солдат, помічник начальника варти 4 липня 2019 року знаходячись у військовій частині, дислокованій в Чернігівській області, грубо порушуючи встановлений статутний порядок взаємовідносин між військовослужбовцями, наніс співслужбовцю тяжке тілесне ушкодження (розрив селезінки)”, – переповідають обставини кримінального провадження в прокуратурі.

Як зазначається, першим вироком від 4 лютого 2020 року військового звільнено від відбуття покарання у виді позбавлення волі з випробуванням.

Втім, державне обвинувачення подало апеляційну скаргу на цей вирок, суд її задовольнив, було призначено новий розгляд, де військовому оголосили вирок – один рік позбавлення волі.

Читайте також:
“За побиття аватара”: у Краматорську суд арештував командира 37 омпб Павла Лановенка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна