У Миколаєві від хвороби помер громадський діяч і морпіх Денис Сісін

 

У Миколаєві помер громадський діяч, фотомитець, морський піхотинець молодший сержант Денис Сісін.

Смерть настала в понеділок, 18 січня.

Дениса призвали під час мобілізації, проходив службу в 36-ій окремій бригаді морської піхоти у 2015-2017 роках. Учасник бойових дій.

“Після служби займався волонтерством, був талановитим фотографом і взагалі чудовою людиною. Він назавжди лишиться для нас вірним завжди бойовим побратимом. Щирі співчуття рідним та близьким”, – повідомила пресслужба бригади.

Бойові побратими та друзі Дениса у соцмережах повідомляють, що він помер через онкохворобу. Нещодавно хворів на коронавірус.

У Миколаївській міській раді тиеж повідомили про смерть Сісіна.

“Автор неймовірних світлин рідного міста, морпіх, учасник АТО, волонтер, ініціатор багатьох суспільно корисних проєктів у місті Миколаєві. Його енергії та життєлюбства вистачило б на двох. Усіх, хто був знайомий із Денисом, вражав незмінний оптимізм, велике бажання зробити щось хороше, важливе й цінне для рідного міста, для людей, які живуть поруч. І за своє життя він встиг зробити чимало. Разом з однодумцями змінював Миколаїв на краще, ніколи не здавався та не опускав рук, втілюючи все нові й нові ідеї та задуми. Не для себе — для всіх”, — йдеться у повідомленні Миколаївської міськради.

Прощання з Денисом відбудеться 20 січня 2021 року з 12 до 13 години за адресою: м. Миколаїв, вул. Київська, 1, морг Миколаївської обласної лікарні.

Військові також публікують номер банківської картки дружини для матеріальної допомоги:

4314140200032552 – Тетяна Маршалова (дружина).

Читайте також:
У Туреччині помер офіцер ЗСУ Мирослав Баженов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна