В армії число активних хворих на коронавірус і надалі скорочується

 

У Збройних силах надалі скорочується число активних випадків COVID-19. Станом на ранок 16 січня в армії на коронавірус офіційно хворіють 788 осіб (напередодні – 840).

Про це повідомила пресслужба Командування медичних сил ЗСУ.

Одужали за добу 123 армійці.

Всього за початку епідемії в ЗСУ, за офіційними даними, одужали від коронавірусу 14098 особи, летальних випадків залишається 38.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, за весь період епідемії в Збройних силах зафіксували 14 924 випадки коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

За минулу добу зареєстровано 70 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

З них до закладів охорони здоров’я госпіталізовано 7 осіб: у Військово-медичний клінічний центр Східного регіону (Дніпро) — 3 військовослужбовці, у Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” (Київ), ВМКЦ Західного регіону (Львів) та Запорізький військовий госпіталь — по 1 військовослужбовцю, у ВМКЦ Північного регіону (Харків) — 1 працівник ЗС України.

На лікування вдома відправили 63 особи з числа нових виявлених, найбільше – на Київщині (16 військовослужбовців) та Миколаївщині (10 військовослужбовців та 2 працівники).

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) в армії перебувають лише 22 особи.

Читайте також:
Офіційна кількість активних хворих на COVID в Україні скорочується 8 днів поспіль

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна