Зять Медведчука очолив найбільшу енергомережеву компанію Росії

 

Зять Віктора Медведчука, який є головою проросійської партії “Опозиційна платформа – За життя” у Верховній Раді України і кумом президента Росії Володимира Путіна, Андрій Рюмін очолив найбільшу енергомережеву компанію Росії ПАТ “Россети”.

Про кадрове призначення повідомила пресслужба компанії в п’ятницю, 15 січня. Про те, що Рюмін є зятем Медведчука, нагадує агентство “Інтерфакс”.

Зазначається, що рада директорів російської компанії напередодні в четвер достроково припинила повноваження гендиректора Павла Лівінського, призначивши виконуючим обов’язки голови компанії Рюміна.

Раніше зять Медведчука, 40-річний Рюмін, працював у “Объединенной энергетической компании” і очолював “Россети Ленэнерго”.

Про весілля Ірини Медведчук та Андрія Рюміна укрЗМІ писали в 2006 році.

Ірина Медведчук та Андрій Рюмін. Фото: УП

За інформацією “Комерсанта”, Лівінський може перейти на роботу до уряду Росії, де очолить новий департамент енергетики.

“Россети” – оператор енергетичних мереж в РФ, найбільша електромережева компанія в Росії. Держава володіє в ній 88% через Росимущество.
Компанія управляє 2,29 млн км ліній електропередач.

Читайте також:
“Медведчук – падлюка”: у Миколаєві націоналісти і ветерани зірвали зустріч кума Путіна з активом “ОПЗЖ”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна