У Росії перекинувся автобус Москва-Донецьк, є загиблі

 

У Ростовській області Російської Федерації перекинувся пасажирський автобус із громадянами України, внаслідок аварії загинули двоє людей, ще троє постраждали.

Про це в середу, 13 січня, інформує ТАСС.

Вранці на трасі М4-Дон сталася ДТП за участю пасажирського автобуса.

За попередніми даними МВС, водій не впорався з керуванням, унаслідок чого автобус знесло в кювет, і він перекинувся – двоє людей загинули, троє постраждали, зараз на місці працюють співробітники поліції і представники екстрених служб.

При цьому ТАСС уточнює, що в автобусі перебували 15 осіб. За словами представника Міністерства транспорту Ростовської області, перевізник, як і більшість пасажирів, – з ОРДЛО (із території Донецької області, тимчасово непідконтрольної урядові України).

Автобус прямував з Москви до окупованого Донецька.

Він перекинувся на мокрій трасі, але обмерзання не було. Водій автобуса – громадянин України – живий.

Як інформувала “Новинарня“, 11 січня в російському Підмосков’ї вантажівка врізалася у військові автобуси, в яких перебували солдати строкової служби та чотири офіцери ЗС РФ. Внаслідок події загинули четверо і постраждали пів сотні людей.

Читайте також:
У Словаччині розбився мікроавтобус із українцями, один загиблий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна