ДТП в Ростовській області: загинули двоє українців, ще двоє травмовані

 

У ДТП, що сталася в Ростовській області РФ з автобусом сполученням Москва-Донецьк, двоє громадян України загинули, ще дві наші співвітчизниці отримали травми середнього ступеня тяжкості.

Про це у середу, 13 січня, повідомив речник МЗС Олег Ніколенко з посиланням на інформацію Генерального консульства України в Ростові-на-Дону.

“Внаслідок ДТП на території Красносулинського району Ростовської області РФ загинули двоє громадян України (чоловік і жінка), ще двоє українських громадянок отримали травми середнього ступеня тяжкості та були госпіталізовані до Красносулинської районної лікарні. Їм надається медична допомога”, – зазначив Ніколенко.

Він додав, що загалом у транспортному засобі, який прямував із Москви до тимчасово окупованого Донецька, перебувало 18 осіб, з них 15 – громадяни України.

Ніколенко зазначив, що наразі триває встановлення обставин ДТП.

Українське консульство поінформувало родичів загиблих та постраждалих українців, з рештою громадян встановлено зв’язок. «Прохань щодо надання консульської допомоги вони не висловлювали», – повідомив речник МЗС.

Нагадаємо, 13 січня у Ростовській області РФ перекинувся пасажирський автобус з українцями. За попередніми даними, водій не впорався з керуванням, в результаті чого автобус знесло в кювет, і він перекинувся.
Двоє людей загинули, троє постраждали. Автобус перекинувся на мокрій трасі, але обмерзання не було. За уточненими даними, водій автобуса живий, він громадянин України.

Читайте також:
У Словаччині розбився мікроавтобус із українцями, один загиблий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна