Вибух на Дніпропетровщині: двоє дітей гралися із запалом ручної гранати

 

Під містом Кам’янське на Дніпропетровщині двоє дітей травмувалися, коли в них під час гри вибухнув запал від ручної гранати.

Про це повідомляє пресслужба МВС з посиланням на відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Подія сталася 9 січня близько 19-ї години вечора у приватному будинку в смт Карнаухівка Південного району міста Кам’янське. В результаті вибуху 14-річний та 6-річний хлопці отримали травми рук, живота та обличчя. Обох доставили до обласної дитячої лікарні.

“Встановлено, що вибух стався за місцем мешкання родини 6-річної дитини, де перебував у гостях підліток.
За даним фактом слідчі Південного відділення поліції відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України – ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 166 (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною). В рамках розслідування будуть встановлені обставини злочину та походження боєприпасу”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
На Луганщині двоє чоловіків постраждали від вибуху гранати, яку хотіли розібрати

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна