Бійці ООС привезли воду жителям Торецька

 

Військові Об’єднаних сил привезли запас питної води мешканцям міста Торецьк на Донеччині, які залишаються без водопостачання через прорив водогону.

Про це в неділю, 10 січня, повідомив пресцентр штабу ОС.

“Військовослужбовці операції Об’єднаних сил постійно допомагають місцевому населенню Донбасу та мешканцям прифронтових населених пунктів. Цього разу вони теж не залишили людей в біді. І сьогодні, 10 січня, військові одного з підрозділів, що входить до Об’єднаних сил, підвезли населенню прифронтового Торецька запас питної води”, – ідеться в повідомленні.

Як відомо, 4 січня стався прорив на водоводі Горлівка-Торецьк, унаслідок чого без водопостачання залишилися міста Торецьк, Залізне, смт Північне, Південне і частково село Щербинівка – загалом близько 38 тисяч жителів.
Ремонтні бригади регіонального управління з експлуатації каналу 6 січня усунули два пошкодження на водопроводі у безпечній зоні, але для відновлення подачі води необхідно усунути пошкодження також у “сірій” зоні.
8 січня в районі селища Південне бойовики незаконних збройних формувань РФ зі стрілецької зброї та гранатометів двічі обстріляли бригаду ремонтників.
9 січня ремонтники знову поїхали до місця аварії, щоб ліквідувати порив на водогоні Горлівка-Торецьк.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна