У ЗСУ за добу – менше пів сотні нових випадки коронавірусу

 

Станом на 9 січня в Збройних силах України на COVID-19 хворіють 1265 осіб (-5 активних випадків за добу).

Всього за час епідемії в армії одужали 13263 особи (+49 за добу), летальних випадків – 38.

Такі дані випливають із ранкового зведення Командування медичних сил ЗСУ.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, за весь період епідемії в Збройних силах зафіксували 14 566 випадків коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

За даними КМС, за минулу добу в армії зареєстровано 44 нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Із них до закладів охорони здоров’я госпіталізовано восьмеро осіб: у Військово-медичний клінічний центр Східного регіону (Дніпро) — двоє військовослужбовців; ВМКЦ Південного (Одеса) та Північного (Харків) регіонів, Хмельницький, Чернівецький військовий госпіталь, 65-й військовий мобільний госпіталь (Часів Яр) — по одному військовослужбовцю; Новомосковська ЦРЛ — один працівник ЗС України.

На лікування вдома відправили 36 осіб з-поміж нових інфікованих, найбільше – в Дніпропетровській області (10 військовослужбовців та 1 працівник ЗСУ).

За повідомленням Командування медсил, на ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 49 армійців.

Читайте також:
Число нових випадків COVID-19 в Україні скоротилося до 4,8 тис за добу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна