На Житомирщині водій наїхав на групу дітей, 10-річний хлопчик помер на місці

 

У результаті дорожньо-транспортної пригоди на Житомирщині загинув 10-річний хлопець, ще один – 15-річний хлопець – опинився в лікарні.

Про це у вівторок, 5 січня, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

ДТП сталася 4 січня увечері у смт Білокоровичах Олевського району.

“Попередньо, близько 22:20 по вулиці Гагаріна селища водій Fiat Doblo Maxi, рухаючись у напрямку виїзду з населеного пункту до автодороги Київ-Ковель, у темряві на неосвітленій ділянці дороги здійснив наїзд на групу підлітків. У результаті 10-річний хлопець, житель смт Білокоровичів, від отриманих травм помер на місці пригоди. Ще один підліток, 15-річний місцевий мешканець, госпіталізований з попереднім діагнозом відкритий перелом ноги”, – повідомили у поліції.

Водія, 31-річного жителя села Лопатичів, як вказано, було доставлено до медичної установи для освідування на вживання алкоголю. У нього відібрано зразки крові. За зовнішніми ознаками, чоловік перебував у стані сп’яніння.

Його затримали слідчі в порядку ст. 208 КПК України. Нині він дає свідчення. Тривають інші слідчі дії. Транспортний засіб вилучено та призначається його експертне дослідження.

Досудове розслідування здійснюється за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Читайте також:
На Львівщині суд звільнив від покарання військового, що п’яним вчинив смертельну ДТП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна