“З одним загиблим”: до Миколаєва з фронту повернулися військові 79 одшбр. ФОТО

 

У Миколаєві до пункту постійної дислокації після виконання завдань за призначенням в районі проведення Операції об’єднаних сил повернулися бійці 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Про це в понеділок, 4 січня, інформує пресслужба бригади.

Під час урочистого шикування миколаївським десантникам були вручені державні нагороди, відомчі відзнаки та цінні подарунки.

Командир військової частини полковник Олександр Луценко подякував особовому складу за віддану службу і окреслив найближче коло завдань.

“Дорогі воїни! Ми повернулися, але нас чекає низка заходів, які необхідні для нашої якісної підготовки і успішного виконання завдань в подальшому. Ми будемо готуватися, наполегливо і впевнено. Нас очікує період напруженої бойової підготовки. Вірю в кожного, знаю, що зможемо, і ми це не раз доводили”, – сказав командир 79-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Із поверненням до рідного міста десантників привітав також мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

“Воля, незалежність та свобода – це те, що потрібно виборювати щодня. Ви робите так, аби ми тут жили спокійно і відчували себе в безпеці. Хочу подякувати за Вашу щоденну працю та за сумлінну службу Україні!”, – сказав Сєнкевич.

79 одшбр ротація 1 79 одшбр ротація 2 79 одшбр ротація 3 79 одшбр ротація 4 79 одшбр ротація 5 79 одшбр ротація 6 79 одшбр ротація 7 79 одшбр ротація 8 79 одшбр ротація 9 79 одшбр ротація 11 79 одшбр ротація 12 79 одшбр ротація 13
<
>
Фото: пресслужба 79-ї ОДШБр

За час перебування в районі проведення Операції об’єднаних сил, військова частина мала поранених воїнів і втратила загиблим одного військовослужбовця – солдата Євгена Чумаченка.

Присутні на урочистому шикуванні вшанували полеглих воїнів хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя Меморіалу загиблим воїнам 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.

Тепер військовослужбовці бригади матимуть відпустки, щоби з радістю зустрічати різдвяні свята у колі своїх родин.

Як інформувала “Новинарня“, 1 грудня 79-та окрема десантно-штурмова бригада ДШВ відзначила день створення частини.

Читайте також:
Батальйон “Донбас-Україна” повернувся з передової. ВІДЕО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.