“Разом переможемо!” – Наєв у привітанні з Новим роком згадав про “Об’єднані зусилля-2020”

 

Командувач об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв наголосив важливості спільних зусиль різних родів військ та силових відомств для поступу й перемоги України.

Про це йдеться у його привітанні з Новим роком та Різдвом, яке поширило Командування ОС ЗСУ.

“Ми входимо у новий рік, у новий відлік часу, оцінюючи й аналізуючи пройдене. Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2020 рік був прожитий не дарма. Як і для всіх Збройних Сил України, так і для нашого Командування цей рік був насичений подіями, напруженою службою, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам новий професійний і життєвий досвід.

2020-й став роком створення Командування об’єднаних сил Збройних сил України, тому приємно відзначити, що кожен з вас прагнув зробити свій особистий внесок у спільну справу, і особисто я хочу щиро подякувати вам за це”, – відзначив Наєв.

“За кожною позитивною подією стоїть реальна людина або підрозділ Збройних сил, Державної прикордонної служби, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної поліції та Служби безпеки України. Саме це й продемонстрували стратегічні командно-штабні навчання «Об’єднані зусилля — 2020». Спільними зусиллями ми довели, що здатні йти вперед і готові вирішувати найскладніші завдання!” – наголосив командувач ОС ЗСУ.

Він висловив упевненість що “добрі справи, які вдалося здійснити у 2020 році, стануть фундаментом для нових звершень у наступному”, і побажав усім зустріти Новий 2021 рік “з усмішкою та оптимізмом, подвоєними силами та енергією”.

“Бажаю персонально кожному з вас, побратими, простого людського щастя в колі рідних і близьких. Адже саме у своїх родинах ми знаходимо внутрішнє джерело життєвої енергії. І свята нинішні – родинні й затишні. Хай завжди буде так для всіх нас… Разом переможемо!” – підсумував Наєв.

Читайте також:
На Донбасі вже розміновано 35 тисяч гектарів землі, – Наєв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна