У Хорватії – три нові землетруси. Постраждалих українців немає

 

У Хорватії в середу вранці, 39 грудня, стались ще три землетруси. Потужність землетрусів склала 4,7, 4,8 та 3,9 бала за шкалою Рихтера.

Про це повідомляє Vecernji List.

Епіцентр першого землетрусу знаходився за 12 кілометрів на північний захід від Сісака і заліг на глибині 8 кілометрів. Він став відчутним для жителів Петрині.

Ще один землетрус силою 4,8 бала стався через пів години, а потім був трохи слабший – 3,9. Після цього багато громадян вийшло на вулиці Сісака.
Після руйнівного землетрусу багато жителів Петрині, Сісака та околиць провели ніч на вулиці, гріючись біля вогню. Деякі ночували в машинах та наметах.

Нагадаємо, вчора було відомо про шістьох загиблих від землетрусу, який сколихнув всю Хорватію. Люди загинули в населених пунктах Майське Поляне та Петриня.

Серед загиблих була 12-річна дівчинка. Вона загинула в хорватському місті Петриня.

Також землетрус пошкодив будівлю українського посольства в Хорватії. Співробітники дипломатичного представництва не постраждали.

Українців немає серед постраждалих унаслідок землетрусу в Хорватії, повідомив посол України в цій країні Василь Кирилич.
“За попередньою інформацією, українців немає серед постраждалих унаслідок землетрусу в Петрині, Хорватія”, – написав Кирилич у твітері у вівторок ввечері.

Він закликав громадян до обережності.

Читайте також:
У Хорватії внаслідок потужного землетрусу загинула дитина

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна