Громадянин України намагався пронести через КПВВ “Станиця Луганська” понад $150 тисяч

 

На Луганщині через контрольно-пропускний пункт в’їзду-виїзду “Станиця Луганська” громадянин України незаконно намагався вивезти майже 153 тисячі доларів.

Про це у вівторок, 29 грудня, повідомила пресслужба ДПСУ.

“Чоловік йшов із тимчасово окупованої території, і більшу частину прихованої валюти ніс у валізі”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, на КПВВ “Станиця Луганська” прикордонники затримали ще одного чоловіка, у якого вилучили $2700.

Загалом за минулу добу прикордонники Луганського та Донецького загонів, які виконують завдання у складі об’єднаних сил, спільно зі співробітниками Державної фіскальної служби, припинили чотири спроби незаконного переміщення валюти, прикрас і предметів, які, найімовірніше, мають культурно-історичну цінність.

Так, на КПВВ “Новотроїцьке” працівники Держприкордонслужби затримали жінку, яка перевозила майже 400 ювелірних виробів на суму 740 тисяч гривень. Крім прикрас, у неї виявили п’ять банківських ключів.

Через КППВ “Новотроїцьке” водій автомобіля “Рено”, який із тимчасово окупованої частини Донецької області їхав до Маріуполя, намагався провезти чотири картини і 17 колекційних монет.

Станиця Луганська контрабанда 1 Станиця Луганська контрабанда 2 Станиця Луганська контрабанда 3
<
>
Фото: пресслужба ДПСУ

Валюту, прикраси, картини та монети вилучили співробітники ДФС.

Читайте також:
Окупанти відкрили КПВВ у Щасті, щоб віддати гроші за українську воду, – ОБСЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна