“Всі чекають, коли посадять Порошенка”: Зеленський оцінив роботу генпрокурорки Венедіктової

 

Генеральна прокурорка Ірина Венедіктова сьогодні показує, що “бандитів спіймали більше”.

Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтерв’ю виданню “Фокус”, опублікованому в п’ятницю, 25 грудня.

“Так, вона повинна прийти з результатами. Вона зараз показує, що бандитів спіймали більше. Нещодавно вони дійсно закрили відомих “скрутчиків” ПДВ, які “скручували” 20 млрд грн. Це дійсно історична подія. Але про це не говорять наче про Єрмака (керівника ОПУ Андрія Єрмака, – “Н”), тому не дуже цікаво”, – прокоментував глава держави свої попередні заяви про те, що Венедіктова має до кінця року показати результат роботи.

Водночас із питаннями щодо справи проти п’ятого президента України Петра Порошенка Зеленський порадив звертатися до правоохоронних органів і запевнив, що не має права питати у генпрокурора про це.

“Вона сама знає, що повинна всіх злодіїв посадити. Це її завдання. Хоча зрозумійте, що у неї немає всіх можливостей. Все попереду, все обовʼязково буде”, – сказав президент.

Водночас він нагадав, що у справі щодо авіакатастрофи військового літака Ан-26 на Харківщині вже є три підозри посадовцям, які входять до топвійськових країни, триває слідство.

“Вважаю, що це велика справа, але для більшості це не гучно, оскільки всі чекають, коли посадять Порошенка”, – додав Зеленський.

Читайте також:
Українці назвали Зеленського “невдахою року”, – соціологія

Суд на рік продовжив розслідування щодо Порошенка за “організацію контрнаступу” в 2014 році, – адвокат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна