“Існує загроза ворожого прориву”: в ООС тренувалися танкісти

 

У районі проведення операції Об’єднаних сил у Луганській області пройшли тренування танкових екіпажів, що знаходяться в районах відведення сил і засобів.

Про маневри повідомив пресцентр операції Об’єднаних сил у четвер, 24 грудня.

“У ході навчань танкісти відпрацювали дії під час бойової тривоги, зокрема, вихід на визначені рубежі, рубежі відбиття атаки противника та дії під час оборони і наступу”, – йдеться в повідомленні.

За словами одного з командирів танкового взводу, подібні заходи відбуваються регулярно.Такі тренування покращують злагодженість екіпажів та підтримують високу бойову готовність танкових підрозділів.

“І хоча танки і відведено з району проведення ООС, загроза ворожого танкового прориву завжди має місце.  Саме тому наші танкісти завжди готові до будь яких активних дій з боку ворога і запевняють, що готові повторити свої дії і в бойових умовах”, – додали в штабі.

Читайте також:
Розвідка ДШВ на Луганщині відпрацювала різні сценарії вогневого контакту з окупантами. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна