Таран вручив нагороди та відзнаки двом волонтерам

 

За дорученням президента України з нагоди Міжнародного дня волонтера міністр оборони України Андрій Таран вручив державні нагороди та відзнаки волонтерам Костянтину Азарову та Наталії Гусак. 

Про це в четвер, 24 грудня, повідомила пресслужба оборонного відомства.

Так, члена Білоцерківської волонтерської групи, фронтового волонтера Костянтина Азарова нагородили орденом “За заслуги III ступеня”.

“З перших днів війни і донині він постачає нашу передову необхідним обладнанням, засобами та устаткуванням. Зараз займається встановленням засобів спостереження та коригування вогню на передовій”, – повідомили в МОУ.

Медаллю “За врятоване життя” нагородили Наталію Гусак.

“Із самого початку війни і донині Наталія Миколаївна допомагає персоналу одного із військово-медичних клінічних центрів надавати психологічну допомогу воїнам, вирішувати їх побутові проблеми, організовує для воїнів екскурсії визначальними місцями Києва, допомагає із тимчасовим розміщенням членам родин постраждалих військовослужбовців, які приїздять на тривалий період до міста Ірпеня”, – інформують в Міноборони.

Андрій Таран подякував волонтерам за віддане служіння українському народові.

Читайте також:
У 3-му полку ССО нагородили спецпризначенців. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна