Російські військові на чотирьох Іл-76 прибули в Крим і розгортають COVID-госпіталь у Ялті

 

Медичний загін Чорноморського флоту Росії розпочав розгортання мобільного госпіталю для хворих на коронавірус у Ялті.

Про це в четвер, 24 грудня, повідомили в пресцентрі міноборони Росії.

За інформацією відомства, до Ялти із Севастополя прибули 100 військовослужбовців і 25 одиниць військової техніки зі спеціальним обладнанням.

“Мобільний госпіталь розрахований на 100 ліжок і являє собою медичний підрозділ на базі каркасних споруд і призначений для стаціонарного лікування пацієнтів з новою коронавірусною інфекцією”, – йдеться в повідомленні.

Як стверджують у відомстві, для проведення лікувально-діагностичних заходів госпіталь обладнаний апаратами штучної вентиляції легенів, моніторами інтенсивного спостереження пацієнтів, рентгенографічними апаратами, апаратами УЗД.

Вранці 24 грудня у міноборони Росії повідомили, що військовослужбовці мобільного госпіталю вирушили із Севастополя до Ялти.

Також у відомстві поінформували, що чотири російські літаки Іл-76 провели перекидання військових із Ростова-на-Дону в Сімферополь для боротьби з коронавірусом.

Фото: пресцентр МО РФ

За дорученням російського президента Володимира Путіна, міноборони Росії розгортає в Ялті та Сімферополі коронавірусні госпіталі для боротьби з інфекцією.

Читайте також:
Окупанти в Криму заявили про старт “масштабної вакцинації” від коронавірусу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна