Прикордонники оштрафували 25 українців, які заїжджали в анексований Крим по Керченському мосту

 

На адмінкордоні між окупованим Росією Кримом та Херсонською областю українські прикордонники 22 грудня виявили 25 людей, які порушили порядок в’їзду на анексований півострів.

Про це в середу, 23 грудня, повідомив Херсонський прикордонний загін Державної прикордонної служби України.

Людей оштрафували на загальну суму 42 500 гривень. 

“Під час перевірки документів в КПВВ “Каланчак” прикордонники виявили 17 громадян України, а в КПВВ “Чонгар” вісьмох громадян України, які порушили порядок в’їзду на тимчасово окуповані території України та виїзду з неї. Всі вони незаконно потрапили в анексований Крим з території Російської Федерації через Керченський міст“, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що громадян притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 204-2 КУпАП України – порушення порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.

Читайте також:
Британський військовий аташе відвідав КПВВ на адмінкордоні з Кримом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна