45-й завод створив для Нацгвардії найбільшу в Україні автоцистерну на суцільному шасі

 

Вінницьке державне підприємство “45-й експериментальний механічний завод” розробив найбільшу в Україні автоцистерну на суцільному шасі для потреб Національної гвардії України.

Про це в середу, 23 грудня, повідомила пресслужба Укроборонпрому.

“Для НГУ завод поставив декілька автопаливозаправників і розробив найбільшу в Україні автоцистерну на суцільному шасі, яка здатна транспортувати та зберігати 27 тонн пального“, – йдеться в повідомленні.

Сумарно протягом 2020 року завод виробив продукції та надав послуг на понад 220 млн 100 тис. грн. Йдеться про виконання держоборонзамовлення, ремонт і модернізацію техніки для Міноборони, замовлення для Нацгвардії та цивільного сектору.

Найбільший обсяг робіт – у сфері капремонту і модернізації техніки та обладнання для Міністерства оборони України.
Так, відремонтовано понад 60 вантажівок, модернізовано понад 20 автоцистерн, близько 30 танкоремонтних майстерень тощо. Крім цього, у рамках держоборонзамовлення підприємство виготовляло автоцистерни і для потреб ЗСУ.

Читайте також:
ЗСУ отримали нові автоцистерни для підвозу води

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна