Уряд виділив понад ₴10 млн постраждалим під час антитерористичної операції

 

Уряд виділив із резервного фонду десять млн 136 тисяч гривень для надання одноразової грошової допомоги постраждалим внаслідок бойових дій під час антитерористичної операції.

Про це в середу, 23 грудня, інформує “Урядовий портал”.

Кошти з резервного фонду для них виділяються на підставі списків, які затверджуються Міжвідомчою комісією з питань розгляду матеріалів про визнання учасниками бойових дій, що діє при Мінветеранів.

“Уряд на постійній основі вживає заходів щодо підтримки громадян, які постраждали під час антитерористичної операції, та членів їхніх сімей. Загалом у цьому році  урядом виділено для надання такої допомоги 152 млн 367 тис. гривень”, – зазначив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко.

Як інформувала “Новинарня“, 23 грудня Кабінет Міністрів підтримав концепцію економічного розвитку Донецької і Луганської областей.

Читайте також:
Мінветеранів створює концепцію позитивного образу ветерана

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна