Невідомі побили та пограбували мера Броварів

 

Невідомі особи нанесли тілесні ушкодження міському голові міста Бровари і пограбували його, після чого зникли у невідомому напрямку.
Про це у вівторок, 22 грудня, повідомила речниця поліції Київщини Вікторія Грохольська в коментарі “Укрінформу”.

“Дійсно, невідомі особи близько 21-ї години увірвалися до будинку жителя Київщини у селі Гнідин Бориспільського району. Там вони погрожували подружжя, після чого викрали прикраси, гроші й зникли у невідомому напрямку”, – сказала Грохольська.

За її словами, у потерпілого є кілька синців, але він не шпиталізований.

Також вона поінформувала, що наразі проводяться оперативно-розшукові заходи, куди максимально задіяні сили і засоби оперативних підрозділів поліції Київщини.

“На місці події працювала слідчо-оперативна група, криміналісти, криміналістична лабораторія. Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб нападників та їх затримання. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 177 (Розбій) ККУ. Тривають розшукові заходи”, – зазначила Грохольська.

Згідно з даних сайту Броварської міськради, міським головою Броварів є Ігор Сапожко.

Читайте також:
20 учасників перестрілки в Броварах суд відправив у СІЗО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна