Окупанти продовжують блокувати п’ять КПВВ на Донбасі

 

Російські окупанти і надалі повністю блокують дорожні коридори п’яти контрольних пунктів в’їзду-виїзду “Щастя”, “Золоте”, “Гнутове”, “Майорське” та “Мар’їнка” в Луганській і Донецькій областях.

Про це в суботу, 19 грудня, за підсумками тижня повідомив пресцентр штабу Об’єднаних сил.

“Щоденно пропускні операції здійснюються лише в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця Луганська». В КПВВ «Новотроїцьке» пропуск відновлюється двічі на тиждень у понеділок та п’ятницю, коли окупанти розблоковують рух дорожнім коридором”, – розповіли у штабі.

Протягом тижня прикордонники оформили в КПВВ “Станиця Луганська” на проїзд до тимчасово окупованої території України 5904 особи, на контрольовану територію – 5609 осіб.

Через КПВВ “Новотроїцьке” прослідували 208 громадян та 37 транспортних засобів у бік тимчасово окупованого Донецька, водночас 110 осіб та 15 транспортних засобів перетнули лінію розмежування в наш бік.

23 людей російські найманці не пропустили на територію ОРДЛО.

Зазначається також, що цього тижня Міжнародний комітет Червоного Хреста доправив гуманітарний вантаж мешканцям тимчасово окупованої території України. Дві вантажівки з офісним та медичним обладнанням від міжнародної організації вагою понад 1 тонну прослідували через КПВВ “Новотроїцьке” в бік Донецька.

Читайте також:
Біля КПВВ “Новотроїцьке” відкрили сервісний центр. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна