Україна в СЦКК заявила про системне застосування росіянами снайперського вогню на Донбасі

 

З початку дії режиму припинення вогню офіцери-спостерігачі СЦКК продовжують фіксувати системне застосування збройними формування Російської Федерації снайперського вогню проти підрозділів Збройних сил України.

Про це в четвер, 10 грудня, інформує прессцентр штабу ООС.

“Протягом листопада 2020 року зафіксовано чотири випадки застосування снайперського вогню, в результаті якого загинув один військовослужбовець ЗС України, ще одного воїна було поранено”, – йдеться в повідомленні.

Також ціллю для ворожих снайперів стають камери спостереження, що використовують передові українські підрозділи для ведення спостереження за противником та фіксації його злочинних дій на Донбасі.

Про всі випадки порушення режиму припинення вогню російсько-окупаційними військами українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування негайно інформує СММ ОБСЄ.

Читайте також:
Україна готова до нового етапу розведення військ і розмінування, – Зеленський на річницю “нормандського саміту”

За 11 місяців ОСБЄ зафіксувала 132,4 тис. порушень режиму припинення вогню на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна