Дніпропетровську ОДА знову очолить Резніченко

 

Уряд погодив призначення Валентина Резніченка на посаду голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Про це інформує сайт “НВ”.

Представляючи його кандидатуру на засіданні уряду, в середу, 9 грудня, міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов заявив, що Резніченко є “якісним і професійним кандидатом з досвідом роботи в Дніпропетровській області”.

“Я розумію цей регіон, це моя рідна область. Першочергові кроки — згуртування нової облради для прийняття обласного бюджету, боротьба з поширення коронавірусної хвороби, завершення реформи децентралізації не лише з передачею грошей, а й відповідальності за результат”, – заявив Резніченко.

Валентин Резніченко вже очолював Дніпропетровську ОДА за президентства Петра Порошенка.

Резніченко недовго був головою Запорізької обласної держадміністрації з 20 лютого 2015 року до 26 березня 2015 року, потім, із 26 березня 2015 року до 27 червня 2019 року, очолював Дніпропетровську обласну держадміністрацію.

До цього він був гендиректором ДП “Український державний центр радіочастот” (з серпня 2014 року).

За підсумками місцевих виборів Резніченко обраний депутатом Дніпропетровської обласної ради від партії міського голови Дніпра Бориса Філатова “Пропозиція”.

Читайте також:
У Кривому Розі міським головою став Костянтин Павлов із “ОПЗЖ”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна