Десантники на Півдні України відпрацювали стримування ворога на узбережжі та штурм панівної висоти. ВІДЕО

 

Підрозділи Десантно-штурмових військ, які виконують завдання на Півдні України,  відпрацювали стримування ворога на узбережжі та штурм панівної висоти.

Такі завдання перед військовими поставив  командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв під час тактико-спеціальних навчань.

Зазначається, що одне із завдань – швидко висуватися на загрозливі напрямки та надійно утримувати противника, що висадився на морське узбережжя до приходу основних сил.

“Під час бойового вишколу, відбувся штурм панівної висоти. Особлива увага приділялась вмінню командирів управляти підрозділом, стежити за ходом бою, вести розвідку противника, своєчасно ставити завдання підлеглим, уміло використовувати всі вогневі засоби, а також результати вогневого ураження противника”, – цитує Наєва його пресслужба у середу, 9 грудня.

З поставленими завданнями десантники впорались добре, значно підвищивши свої практичні навички, додали в пресцентрі КОС ЗСУ.

За часовими показниками та злагодженими діями підрозділ оцінили як готовий виконувати завдання за призначенням.

Читайте також:
Танкісти на Півдні України відпрацювали відбиття атаки противника з вогневої засідки. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна